Problemi pred revanš sa Suduvom, na koga Miloje ne može da računa i šta se to promenilo od juče?

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi pred revanš sa Suduvom, na koga Miloje ne može da računa i šta se to promenilo od juče?

Zvezdin trener je juče naglasio da nema zdravstvenih problema u igračkom kadru, danas stižu drugačije informacije.

Oko 19 časova i 30 minuta biće poznate startne postave za revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve (početak meča u 20:45h), a kako sada stoje stvari, dva Zvezdina velika pojačanja u aktuelnom prelazn om roku neće biti u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sastav tima.

''Mozzartsport'' je preneo najnovija saznanja sa ''Marakane'' da novi napadač, Portugalac Tomane neće moći večeras da nastupi, jer je doživeo povredu prednje lože. Dodatni problem je i prva procena da će morati da pauzira oko dve nedelje, pa po svemu sudeći neće moći ekipi da pomogne ni u drugom kolu kvalifikacija.

Ni to nije sve. Isti izvor navodi da i vezista Hoze Kanjas koji je nedavno stigao iz PAOK-a, takođe ima problema sa povredom prednje lože, ali da je kod njega povreda blaže prirode. Ipak, sumnjamo da bi trener Milojević bilo šta rizikovao večeras, pa najverovatnije ni Kanjasa nećemo videti na delu u revanšu protiv Suduve.

Dobra vest je da se Radovan Pankov oporavio od sličnog problema, zbog kojeg je propustio veliki deo priprema, a njegov prvi nastup u takmičarskim utakkmicama od dolaska u Zvezdu očekuje se za vikend, na startu Superlige protiv Javor Matisa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sumnjali ste u Boaćija? Trebalo mu je samo tri minuta, Sever ''proključao''! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

Zvezda vodi!..Sjajan početak Crvene zvezde u večerašnjem revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona!..Tim Vladana Milojevića je od prvog zvižduka sudije krenuo da ''plete mrežu'' oko kaznenog prostora Suduve i već u četvrtom minutu meča mreža gostiju se zatresla...Ben je sa dvadesetak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.