Šumadinke se oprostile od elite

Izvor: KGsport.info, 04.Mar.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadinke se oprostile od elite

Večerašnjim porazom od Šapca rezultatom 77:95 (17:19, 17:31, 17:22, 26:23), košarkašice Šumadije su se dva kola pre kraja oprostile od Prve lige Srbije.
Ovo je nažalost očekivani epilog jedne teške i mučne sezone za jedinog kragujevačkog predstavnika u elitnom rangu takmičenja. Suočena sa besparicom i osipanjem igračkog kadra tokom sezone, Šumadija nije uspela da sa jednom od najmlađih ekipa u ligi obezbedi opstanak.
Čak i da su večeras dobile Šabac, izabranice >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << trenera Nikolića teško da bi u poslednja dva kola mogle da dobiju vodeću Crvenu zvezdu i drugoplasirani Partizan, što bi im bilo neophodno za očuvanje prvoligaškog statusa.
Ako je za utehu, Kragujevčanke u svojim redovima imaju najefikasniju igračicu lige, a to je Natalija Spaić, koja je i u večerašnjem susretu sa Šapčankama bila prvi strelac svoje ekipe sa 23 poena. Pratile su je Anđela Spahić i Neda Vasović sa po 18 poena.
Ipak, centralna figura susreta bila je nekadašnja košarkašica kragujevačkog Radničkog Bojana Stevanović sa 32 poena, 10 skokova i 6 asistencija, uz indeks 39. Pratile su je Anja Spasojević, Mirjana Velisavljević i Tamara Jokić sa po 19 poena.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.