SL: Zvezdaš Pavkov srušio Partizan na Čairu!

Izvor: B92, 03.Mar.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Zvezdaš Pavkov srušio Partizan na Čairu!

Niški Radnički savladao je Partizan na Čairu u derbiju 25. kola Superlige Srbije " 1:0 (0:0). Ekipa Miroslava Đukića, koja je ponovo izgledala i delovala poprilično bezidejno, ostala je na samo jednom trijumfu u poslednjih šest kola nacionalnog šampionata, uz još jedan poraz i tri remija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ŠAMPIONSKE NADE PARTIZANA OSTALE U BLATU ČAIRA: Zvezdin fudbaler srušio crno-bele za veliko slavlje Nišlija

Izvor: Kurir, 03.Mar.2018

Fudbaleri Radničkog iz Niša slavili su nad Partizanom sa 1:0 u meču 25. kola Superlige Srbije koji se igrao na stadionu "Čair" u Nišu. 

Nastavak na Kurir...

VTB - Debakl Lokomotive u Kazanju, Zenit slavio u Rigi

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2018

Ekipa Saše Obradovića vezala treći poraz posle neverovatnog niza pobeda, dok su se Simon i družina vratili na pobednički kolosek...'Lokosi' su na gostovanju u Kazanju pretprpeli najteži poraz ove sezone. Uniks ih je tukao sa 28 razlike, rezultat je bio 93:65...Tatati su mleli tim Saše Obradovića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.