Stvari postale ozbiljne, Drinčić prijavio pretnje policiji

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari postale ozbiljne, Drinčić prijavio pretnje policiji

Vezni fudbaler Čukaričkog Nikola Drničkić odlučio je da se obrati policiji zbog pretnji koje je dobio u prethodnih 48 sati.

Apeli koje su u prethodna 24 sata poslali čelnici Crvene zvezde i Čukaričkog nisu dali rezultata zbog čega će biti posla i za policijske službenike.

Vezista "Brđana" Nikola Drničić odlučio je da pretnje dobijene u poslednja dva dana prijavi policiji, prenosi "Sportski Žurnal".

Bivši fudbaler Partizana skrivio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prekršaj prilikom kojeg je Branku Jovičiću stradala kost, a pristalice Crvene zvezde odmah su počele da sipaju uvrede i pretnje na račun prvotimca Čukaričkog.

Nikola Drinčić je danas izjavio kako mu je Branko Jovičić rekao da se povreda nije dogodila prilikom starta ali očito ni to nije bilo dovoljno da se stavi tačka na čitav slučaj.

Sada ostaje da policijski organi ispitaju ko su ljudi koji su pretili Nikoli Drinčiću i da se vinovnici privedu pravdi.

Podsećamo da će fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić morati da pauzira deset nedelja i da je jesenji deo sezone za njega završen.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.