Stojanović: Promenom formacije smo primirili opasni Napredak, hvala navijačima

Izvor: Blic, 25.Avg.2013, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Promenom formacije smo primirili opasni Napredak, hvala navijačima

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović otkrio je kako su promenom taktike promenili tok meča u Kruševcu i došli do pobede od 1:0 u drugom kolu Jelen Suprelige.

"Bila je ovo očekivano teška utakmica, protiv kvalitetne i rastrčane ekipe Napretka. U prvih dvadeset minuta sevalo je sa svih strana i morali smo da izvršimo malu korekciju u formaciji kako bismo primirili protivnika. Nakon toga smo postigli pogodak koji je na kraju rešio pitanje pobednika i srećni se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vraćamo za Beograd sa nova tri boda. U drugom poluvremenu insistriralii smo na sigurnijem pasu i kontroli igre, i mislim da smo u tome uspeli. Hvala navijačima koji su nam pružili veliki vetar u leđa, i još jednom pokazali da su nam velika podrška u svakoj utakmici", rekao je Stojanović za klupski sajt.

Zvezda je slavila protiv Napretka golom Nejca Pečnika iz 21. minuta i pored nove blede partije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stojanović: Promenom formacije smo primirili opasni Napredak, hvala navijačima

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2013

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović otkrio je kako su promenom taktike promenili tok meča u Kruševcu i došli do pobede od 1:0 u drugom kolu Jelen Suprelige.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.