Stojadinović: Ništa od Đurđevića, pregovaramo sa Vukovićem

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Avg.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović: Ništa od Đurđevića, pregovaramo sa Vukovićem

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da ne postoji mogućnost da fudbaler Rada Uroš Đurđević pređe u redove crveno–belih.
(FOTO: N. Negovanović)
Ispalo bi neozbiljo da dovedemo Đurđevića, ipak imamo četiri ili pet napadača. Naš stav je da nećemo plaćati domaće igrače kao da smo inostrani klub. Đurđević ima kvalitet za Zvezdu, ali je sada kasno. Ne postoji mogućnost da on dođe u klub – rekao je Stojadinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << novinarima na stadionu Zvezde.
Stojadinović je naveo da je klubu potreban štoper i da je Jagoš Vuković jedan od mogućih pojačanja:
Potreban nam je štoper, to nije tajna. Ne vode se pregovori sa Vukovićem, ali je jedan od igrača kog imamo na listi želja.
Kao potencijalno pojačanje Zvezde, spominjao se i defanzivac Zenita Aleksandar Luković, a Stojadinović je rekao da bi želeo da ga vidi u klubu:
Vrlo rado bih video Lukovića u klubu, bitno je da je on zainteresovan, ono drugo može da bude lakši deo posla.
Stojadinović je kazao da će levi bek Filip Mladenović otići iz kluba, samo ako francuski Evijan poveća ponudu i da to isto važi za transfer Abiole Daude u turski Gazijantep.
Sportski direktor je još dodao da postoji mogućnost da štoper Omega Roberts ode na pozajmicu u OFK Beograd, kao i da još nekoliko igrača ode na pozajmicu u druge srpske klubove.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stojadinović: Nema šanse da Đurđević dođe u Zvezdu

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović je ponovio da u ovom trenutku nisu velike šanse da u Crvenu zvezdu dođe napadač Rada i omladinski reprezentativac Uroš Đurđević..."On igrački odgovara Zvezdi, ali naš stav je da nećemo platiti kao da smo strani klub. Žao mi je što neće...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.