Stanković uzeo megafon, posle ove poruke nastala je još veća euforija među Delijama! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 18:18

Stanković uzeo megafon, posle ove poruke nastala je još veća euforija među ''Delijama''! (video)

Bio je jasan, na igračima je da ovo ispune.

Već treću godinu zaredom, fudbaleri Crvene zvezde sa svojim navijačima slave novu šampionsku titulu. Tako je i ovog proleća, a posle dve i po godine pod vođstvom Vladana Milojevića, sada je posao uspešno završio Dejan Stanković sa svojim pulenima.

Odmah posle ubedljive pobede nad Radom u petak na Banjici, počelo je veliko slavlje crveno-belih, a Zvezda je na svom Instagram nalogu izdvojila momenat kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejan Stanković sa megafonom u rukama obraća navijačima:

''Ne stajemo na ovome, idemo dalje'', zagrmeo je Zvezdin šef struke, posle čega su počele gromoglasne ovacije od strane prisutnih navijača.

-

-

View this post on Instagram

Nastavljamo da gazimo! 🔥😤 Jedan je @dejanstankovic 🔴⚪ #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on May 30, 2020 at 12:05pm PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda objavila nove snimke šampionskog slavlja, šta je Stanković rekao igračima u svlačionici? (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020

Može se reći da je sve ovo samo uvod u ono što sledi kada od sutra bude dozvoljeno i navijačima da dođu na tribine...Crvena zvezda je pobedom nad Radom u petak na Banjici (5:0) i teoretski obezbedila novu šampionsku titulu, treću uzastopnu...Utakmica je igrana pred praznim tribinama, ali po dolasku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.