Zvezda objavila nove snimke šampionskog slavlja, šta je Stanković rekao igračima u svlačionici? (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 21:30

Zvezda objavila nove snimke šampionskog slavlja, šta je Stanković rekao igračima u svlačionici? (video)

Može se reći da je sve ovo samo uvod u ono što sledi kada od sutra bude dozvoljeno i navijačima da dođu na tribine.

Crvena zvezda je pobedom nad Radom u petak na Banjici (5:0) i teoretski obezbedila novu šampionsku titulu, treću uzastopnu.

Utakmica je igrana pred praznim tribinama, ali po dolasku ekipe na ''Marakanu'' posle meča, počelo je slavlje sa grupom navijača koja je došla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozdravi šampione.

Crvena zvezda je na svom YouTube kanalu prikazala detalje tog slavlja, ali i govor trenera Dejana Stankovića, koji se u svlačionici posle mečaobratio svojim igračima:

''Momci, sada ovako na miru da vam čestitam. Zaslužili ste sve ovo, uživajte u ovom momentu, namestite glavu za ono što nas čeka, a to je Kup Srbije. Ok? Želim vam sve najlepše, čestitam vam i volim vas puno'', rekao je Stanković, a onda je Marko Gobeljić sa megafonom u rukama poveo navijanje...

Video: YouTube/Crvena zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.