Šta je rekao Radonjić posle poraza od Reala?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je rekao Radonjić posle poraza od Reala?

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se njegova ekipa do kraja borila u protiv Real Madrida u Evroligi i da će izvući pouke iz svojih grešaka.

"Borili smo se do kraja, ali mi se nikada ne predajemo bez obzira na to što nismo mnogo puta bili u ovakvim situacijama. Kada se razmisli protiv koga smo igrali, prirodno je da se dešavaju greške, ali mi iz njih možemo mnogo da naučimo", rekao je Radonjić na konferenciji za

novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradskoj areni od Real Madrida sa 79:72, u utakmici prvog kola Grupe E Top 16 faze u Evroligi.

"Ambijent je bio odličan, što se i očekivalo, jer nam je došao Real, klub sa maksimalnim ambicijama. Dobro smo počeli, igrali dobro odbranu i odlično se držali, iako je bilo situacija u napadu koje smo morali bolje da rešavamo", rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih ocenio je da je Real najbolji tim protiv kojeg je Crvena zvezda do sada igrala u Evroligi.  "Bilo je naših grešaka, ali kvalitet, iskustvo i moć Real Madrida

su evidentni", istakao je on.

Prema njegovim rečima, Zvezdi je potrebno još takvih utakmica kako bi nervoza igrača bila manja.  "Nema više slabih timova, trudićemo se da u svakoj utakmici damo maksimum, ali treba malo i da uživamo u onome što imamo", kazao je Radonjić.

Zvezda je u utakmici imala 14 izgubljenih lopti, a novinare je zanimalo zbog čega su njegovi igrači bili nervozni i gubili lopte. "Četrnaest izgubljenih lopti protiv Rela je izuzetno malo, realno",

rekao je Radonjić uz osmeh.

U sledećem kolu, 8. januara, Zvezda će igrati u Tel Avivu protiv Makabija.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.