Šta je Grof rekao igračima na poluvremenu utakmice sa Ludogorecom? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Grof rekao igračima na poluvremenu utakmice sa Ludogorecom? (VIDEO)

Crvena zvezda uspela je da ostane neporažena u Razgradu, i da postigne dva gola u remiju sa Ludogorecom 2:2 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su u prvom poluvremenu igrali dosta loše, i upravo su u finišu primili gol, koji je postigao Džonatan Kafu.

Šta je trener Miodrag Božović rekao igračima na poluvremenu?

- Rekao sam da moramo da počnemo da igramo, da nam pas uopšte ne ide... da se ne plašimo, i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << možemo da izgubimo i nema nikakvih problema. Ali bolje da nešto izgubimo ako smo time nešto dobro dobili - rekao je popularni Grof na konferenciji za medije.

- Teška utakmica, kao što smo i očekivali jer je Ludogorec izvanredna ekipa.U prvom poluvremenu nismo uspeli da napravimo nista, ali nismo navikjli da igramo na ovako brzoj podlozi i trebalo nam je vremena da se oslobodimo. U drugom poluvremenu bilo je malo bolje, napravili smo par šansi, dali dva gola i šteta je što smo naivno primili drugi gol - izjavio je Božović.

U revanšu će se takođe voditi velika borba.

- Sigurno nas čeka velika borba, ali nas na Marakani nije lako pobediti. Očekujem da posle ovog rezultata bude 40-50 000 ljudi na Marakani.

Na pitanje, da li je na kraju zadovoljan rezultatom Božović je priznao:

- Kod 1:0 bio bih zadovoljan,ali kada smo poveli 2:1, trebalo je da izdržimo do kraja. Žao mi je zbog drugog gola. Bolje da su nam ga dali iz nekoig udarca, nego tako naivno - zaključio jr Božović i dodao da je od Kataija očekivao dobru igru, kao i da Gelor Kanga može još bolje.

(Izveštač Telegrafa iz Razgrada, Mario Marić)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROF STALOŽEN POSLE 2:2 U RAZGRADU: Šanse su nam i dalje 50-50

Izvor: Kurir, 26.Jul.2016

..."Teška utakmica, Ludogorec je izvanredna ekipa Nismo igrali dobro u prvom delu, nije nam odgovarala ni ovako brza podloga, trebalo je vremena da se priviknemo Posle smo dali dva gola i šteta što smo primili onaj u finišu", bio je prvi komentar Božovića posle utakmice..Zvezdin strateg smatra...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.