Božović: Bolje da smo gol primili iz nekog udarca...

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: "Bolje da smo gol primili iz nekog udarca..."

Miodrag Božović je istakao svoje utiske nakon utakmice.

Ludogorec i Zvezda će odluku o učesniku četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona doneti za sedam dana u Beogradu pred 40-50 hiljada ljudi, pošto je danas u Razgradu bilo 2:2.

Miodrag Božović, trener Crvene zvezde, je izneo svoje utiske nakon utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Bila je teška utakmica kao što smo očekivali. Prvo poluvreme nismo igrali. Ipak, u drugom poluvremenu smo bili bolji, dali dva gola i primili naivan gol, morali smo da izdržimo do kraja. Bolje da smo primili gol iz nekog udarca, nego ovako", rekao je Božović.

Popularni "Grof" je na poluvremenu imao šta da kaže svojim izabranicima.

"Rekao sam im da moramo bolje, pa neka i izgubimo, samo da znamo da smo dali sve od sebe. Na "Marakani" očekujem 40-50 hiljada ljudi, nije nas lako pobediti u Beogradu", istakao je on.

On je rekao da je zadovoljan kako je Aleksandar Katai odigrao na poziciji špica i da mu je žao što nije dao još jedan gol.

Kada je reč o Geloru Kangi, Božović je naveo da fudbaler iz Gabona još nije pokazao šta ume i da je to igrač koji "može da trči dva dana", kao i to da zadnji vezni igrači "malo trpe" zbog njega.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Šanse i dalje polovične

Izvor: RTS, 26.Jul.2016

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović zadovoljan je rezultatom protiv bugarskog Ludogoreca, ali priznaje da žali što njegova ekipa nije izdržala do kraja kod prednosti. . ."U drugom poluvremenu smo igrali bolje, imali smo...

Nastavak na RTS...

"Grof": Ništa nije rešeno, žaliće se na teren...

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016

"Kod 1:0 bio bih zadovoljan, ali kada smo poveli 2:1, mislim da je trebalo da izdržimo do kraja", poručio je trener Crvene zvezde Miodrag Božović nakon remija u Razgradu...Uoči meča Miodrag Božović je kazao da je utakmica u Razgradu važnija za Crvenu zvezdu od one u Beogradu, a njegovi igrači...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.