Srce nadjačalo glavu – da li sledi nova kazna za Zvezdu? VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce nadjačalo glavu – da li sledi nova kazna za Zvezdu? VIDEO

Crvena zvezda ostvarila je veliki uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona, međutim nova kazna preti da stigne na adresu Ljutice Bogdana.

Atmosfera na stadionu Salcubrga ne može se opisati rečima, jednostavno je moralo da se oseti na tribinama.

Navijači su nosili Zvezdu nestvarnom energijom i oni imaju velikog udela u povratku šampiona Srbije od 0:2 do 2:2.

Incidenata nije bilo, osim onog manjeg kada je nekoliko navijača završilo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stazi iza gola usled proslave izjednačujućeg pogotka. To nije bilo planski i navijači iz prvih redova brzo su se vratili na svoje položaje.

Pesma se orila jugom tokom svih 90 minuta, ali i više od toga pošto se Zvezda plasirala u Ligu šampiona. Ipak, nakon poslednjeg zvižduka Džunejta Čakira srce navijača Crvene zvezde nadjačalo je glavu.

Na stotine pristalica crveno-belih boja uletelo je na teren slaveći pobedu i grleći se međusobno, i sa igračima.

U kratkom trenutku bio je to prelep momenat, pun emocije i zadovoljstva, međutim samo u tom kratkom trenutku. Po glavama mnogih ljudi krenula je da se mota nova kazna od strane UEFA.

Klub nije mogao ovo nikako da spreči, ovo je više propust organizatora nego FK Crvena zvezde, međutim navijači su njeni. Zvezda je već kažnjena zbog propusta na meču sa Suduvom i zbog toga neće moći da ugosti protivnika u prvom kolu Lige šampiona.

Svi se nadaju da će UEFA ovoga puta ima makar malo razumevanja i da neće doći do nekog novog zatvaranja stadiona, pošto bi to bila velika šteta za sve. U prošlosti znali su da budu veoma rigorozni prema srpskim klubovima i videćemo kako će biti ovoga puta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.