Mrkela izneo još detalja, šta će biti sa Pavkovim, ko odlazi, kome će biti produženi ugovori?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela izneo još detalja, šta će biti sa Pavkovim, ko odlazi, kome će biti produženi ugovori?

Sportski direktor Crvene zvezde dodatno zaintrigirao navijače kada su u pitanju transferi.

Zadovoljstvo posle remija u Salcburgu ne krije ni sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji tvrdi da je sve vreme verovao u uspeh.

''U poluvremenu su me pitali da li Zvezda može da proše, rekao sam da može. Ova ekipa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazala i znanje i karakter i zasluženo smo u Ligi šampiona. Bilo je dosta detalja koji su mogli da prelome utakmicu. Možda je neko pomislio da Zvezdi nema spasa, ali postigli smo dva gola i otišli dalje'', istakao je on.

Od ulaska Pavkova sve je krenulo nabolje





''Znali smo kvalitet Pavkova, znali smo da može da unese promenu, čim on uđe nešto se dešava'', naglasio je Mrkela.

Usledilo je pitanje novinara hoće li Pavkov otići u inostranstvo u finišu prelaznog roka.

''Videćemo'', zagonetan je Mrkela, a takođe potvrdio da Zvezda pregovara sa dva špšic igrača, a Zvezdan Terzić je prethodno otkrio da se Ričmond Boaći 99 posto vraća u Zvezdu..

Za golmana Milana Borjana je rekao da je ''jedan od najbitnijih šrafova u ekipi Zvezde'', a potom otkrio i kojim igračima bi trebalo da budu produženi ugovori.

''Dva igrača, Savić i Stojković'', kratko je odgovorio Mrkela.

Na kraju, da li Nemanja Radonjić zaista odlazi u Marsej?

''Ja mislim da da. Ne bi trebalo niko više'', zaključio je on.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mrkela najavljuje: Pregovori sa Savićem i Stojkovićem oko novih ugovora, još jedan špic u igri pored Boaćija

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su najveći uspeh u novijoj klupskoj istoriji, pa večeras vlada veliko zadovoljstvo, kako među igračima i stručnim štabom, tako i među čelnicima najtrofejnijeg srpskog kluba. Sportski direktor Mitar Mrkela izjavio je da je verovao u povratak nakon rezultata 0:2,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.