Terzić za RTS: Ovo je samo početak, idemo dalje

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić za RTS: Ovo je samo početak, idemo dalje

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je posle plasmana u Ligu šampiona da je presrećan i ponosan i da je ovo samo početak ka stvaranju velike Crvene zvezde.
Direktor Zvezde je presrećan zbog plasmana u Ligu šampiona.

"Prešli smo veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << put od pre četiri godine, kada smo došli u klub, do sada. Sanjali smo veliki san, a to je bio naš cilj - da Crvena zvezda igra u Ligi šampiona. Sad smo svi uzbuđeni i stvarno mi je drago da smo večeras obradovali građane Srbije i ceo srpski narod. Znamo koliko im znači uspeh Crvene zvezde. Presrećan sam i ponosan, ovo je samo korak ka stvaranju velike Crvene zvezde. Ovo je samo početak, sutra idemo dalje", rekao je Terzić za RTS.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zvezda je mnogo propatila, vratili smo joj dostojanstvo"

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je plasman u Ligu šampiona veoma veliki uspeh i da je klub sada tamo gde pripada...Milojević je dodao da su navijačima probuđene emocije i vera..."Jako veliki uspeh. Verovali smo sve vreme. Vratili smo Zvezdu gde pripada, iako toga možda još...

Nastavak na B92...

Igrači Zvezde za RTS: Veliki uspeh, Zvezdaši uživajte!

Izvor: RTS, 30.Avg.2018, 00:18

Fudbaleri Crvene zvezde presrećni su zbog plasmana u Ligu šampiona. Kažu da je bila teška utaikmica, ali da je tim pokazao veliki karakter i da su se borili kako bi ostvarili cilj. . Nenad Krstičić smatra da je jedan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.