Solbaken: Život ide dalje

Izvor: RTS, 13.Avg.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solbaken: Život ide dalje

Trener Kopenhagena Stole Solbaken izjavio je da mu je teško pala eliminacija od Crvene zvezde, ali da život ide dalje.
"Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više, dva-tri penala su promašena zbog lošeg terena. Šta da se radi, život ide dalje", rekao je Solbaken na konferenciji za medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kako je naveo, njegov tim eliminisan je jer nije znao da iskoristi igrača više nakon isključrnja Nemanje Milunovića u 54. minutu.
"Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo, ocenio je Solbaken.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Solbaken besan: Nismo znali… – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 09:00

Trener Kopenhagena Stale Solbaken bio je deprimiran posle eliminacije njegovog tima od Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u gostima protiv Malatije je 2.95. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.. – Jako teška utakmica,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.