Solbaken: Promašili smo 2-3 penala zbog lošeg terena

Izvor: B92, 13.Avg.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solbaken: Promašili smo 2-3 penala zbog lošeg terena

Trener Kopenhagena Stole Solbaken izjavio je da mu je teško pala eliminacija od Crvene zvezde, ali da život ide dalje.

Nakon 1:1 u Beogradu, istim rezultatom je završen i revanš u Danskoj, a pobednika nisu rešili ni produžeci.

Usledila je penal serija za infarkt, gde je posle brojnih promašaja Milan Borjan postao junak Zvezde odbranivši šut Vindu za pobedu 7:6.

"Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva-tri penala su promašena zbog lošeg terena. Šta da se radi, život ide dalje", rekao je Solbaken na konferenciji za medije.

Kako je naveo, njegov tim eliminisan je jer nije znao da iskoristi igrača više nakon isključrnja Nemanje Milunovića u 54. minutu.

"Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo", ocenio je Solbaken.

Kopenhagen će nastaviti borbu za evropsku jesen, igraće plej-of za plasman u Ligu Evrope sa boljim iz duela između letonske Rige i finskog HJK Helsinkija.

U prvom meču je bilo 1:1, a revanš je u četvrtak u Helsinkiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Solbaken: Život ide dalje

Izvor: RTS, 13.Avg.2019

Trener Kopenhagena Stole Solbaken izjavio je da mu je teško pala eliminacija od Crvene zvezde, ali da život ide dalje. . "Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više, dva-tri penala su promašena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.