Solbaken besan: Nismo znali… – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solbaken besan: Nismo znali… – MaxBet Sport

Trener Kopenhagena Stale Solbaken bio je deprimiran posle eliminacije njegovog tima od Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u gostima protiv Malatije je 2.95. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.
Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više, dva-tri penala su promašena zbog lošeg >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << terena. Šta da se radi, život ide dalje – rekao je Solbaken.
On smatra da je njegov tima pao posle isključenja Nemanje Milunović u 54. minutu.
Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo – zaključio je Norvežanin.
SKENER MAXBETSPORTA Milunović Borjanu mora da plati večeru!


The post Solbaken besan: Nismo znali… – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Solbaken tvrdi - za sve je kriv igrač više?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019

Interesantno zapažanje Norvežanina...Fudbaleri Kopenhagena sinoć nisu uspeli da eliminišu Crvenu zvezdu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su poraženi nakon izvođenja penala...Junak utakmice bio je sjajni Borjan koji je i sam pogodio sa kreča pre nego što je odbranio šut Vinda...Trener...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.