Slovenci sumnjaju - Da li je Zdravko Mamić umešao prste u priče o potencijalnom Zvezdinom treneru?

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenci sumnjaju - Da li je Zdravko Mamić ''umešao prste'' u priče o potencijalnom Zvezdinom treneru?

Posle jučerašnjih vesti u srpskim medijima, zanimljiv komentar objavljen je na jednom slovenačkom portalu.

Podsetimo, par sati posle ostavke Miodraga Božovića na mesto trenera Crvene zvezde, usledile su medijske spekulacije da je uprava Zvezde navodno stupila u kontakt sa trenerom Rijeke Matjažom Kekom, koji bi, po tim informacijama, mogao od leta da preuzme ekipu aktuelnog šampiona Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

U međuvremenu je za Božovićevog naslednika imenovan Boško Đurovski, ali samo do kraja tekuće sezone, posle čega će se na Marakani doneti konačna odluka ko će voditi ekipu Crvene zvezde u sledećoj.

Zato se u delu javnosti Matjaž Kek još uvek smatra favoritom za tu poziciju, ali slovenački portal Siol.net sumnja da iza svih ovih spekulacija stoji - Zdravko Mamić, dugogodišnjii prvi čovek zagrebačkog Dinama.

U tekstu pod naslovom ''Da li je sve ovo maslo Zdravka Mamića?'', ističe se:

''Informaciju na ovu temu treba uzeti sa rezervom. Sasvim je moguće da je puštena u javnost u cilju destabilizacije Rijeke pred kraj hrvatskog prvenstva, u kojem Riječani četiri kola pre kraja imaju pet bodova više od dosadašnjeg prvaka Dinama iz Zagreba.

Poznato nje da prvi čovek Zagrepčana Zdravko Mamić u srpskim medijima ima i neke prijatelje. Možda je sada osetio priliku, jer Rijeku u narednom kolu očekuje derbi sa sve boljim splitskim Hajdukom, a u poslednjem će gostovati Dinamu.

Gubitak titule i mogućnosti za plasman u Ligu šampiona bio bi za Diamo veliki udarac. Posebno sa finansijskog aspekta'', piše na portalu siol.net.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.