Sjajne vesti iz Pionira - Kapiten Luka ponovo na parketu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti iz "Pionira" - Kapiten Luka ponovo na parketu! (foto)

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović večeras je izašao na parket hale "Pionir" i pre ostalih saigrača obavio lagana istrčavanja pred duel sa Cedevitom.

Krilni centar KK Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović istračao je večeras na parket hale "Pionir" kako bi pred duel sa Cedevitom obavio lagana istrčavanja.

Kapiten crveno-belih povredio se početkom sezone pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve do sada prolazio kroz proces rehabilitacije, ali slike iz "Pionira" govore da će Mitrović uskoro ponovo na parket.

Mladi Novosađanin neće nastupiti na večerašnjem susretu sa Cedevitom ali će biti uz ekipu koja juri četvrtu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige.

Luka trckara

Posted by KK Crvena zvezda Beograd on четвртак 11. фебруар 2016.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olakšanje - Jović nije teže povređen

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 00:05

Plejmejker košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Stefan Jović propustio je večerašnji duel sa Cedevitom ali je nakon utakmice objasnio o kakvoj se povredi radi...Srpski reprezentativac i prvotimac KK Crvena zvezda Telekom Stefan Jović povredio se na početku utakmice sa Cedevitom zbog čega je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.