Olakšanje - Jović nije teže povređen

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olakšanje - Jović nije teže povređen

Plejmejker košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Stefan Jović propustio je večerašnji duel sa Cedevitom ali je nakon utakmice objasnio o kakvoj se povredi radi.

Srpski reprezentativac i prvotimac KK Crvena zvezda Telekom Stefan Jović povredio se na početku utakmice sa Cedevitom zbog čega je na terenu proveo manje od četiri minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Tokom utakmice nije bilo jasno o kakvoj se povredi radi i koliko je teška, a odmah nakon meča Nišlija je ohrabrio navijače.

Radi se o povredi mišića trbušnog zida koja Stefana Jovića muči već neko vreme, ali bi nakon kraće rehabilitacije plejmejker crveno-belih trebalo da se vrati na parket.

Trener Dejan Radonjić nada se da će Jovića imati na raspolaganju za mečeve završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća" što potvrđuje priču da se ne radi o ozbiljnijoj povredi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.