Sjajna Zvezda šokirala Dalmaciju: Mirakul, iznenađenje sezone, je li moguće?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna Zvezda šokirala Dalmaciju: ''Mirakul, iznenađenje sezone, je li moguće?''

Velika pobeda mladog, ali supertalentovanog Zvezdinog tima u Jadranskoj ligi.

Najveće iznenađenje devetog kola priredili su vaterpolisti Crvene zvezde koji su sinoć u Zrenjaninu sa 11:10 savladali favorizovanu ekipu dubrovačkog Juga, sa Fatovićem, Macanom, Lončarom, Garsijom... u svom sastavu!

Ovo je Zvezdina treća pobeda od početka sezone u ovom takmičenju, a sve dodatno dobija na značaju ako se ima u vidu da su crveno-beli nastupili bez dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najiskusnijih - Popovića i Tankosića.

Kakav odjek je sve izazvalo u Hrvatskoj, konkretno u Splitu, najbolje ilustruje tekst ''Slobodne Dalmacije'' pod naslovom: ''Mirakul u Zrenjaninu: Crvena zvezda do svoje tek treće pobede stigla pobedom nad 'gosparima''.

''Mirakul u Regionalnoj ligi. Najveće iznenađenje sezone. Je li moguće?'', piše na samom početku izveštaja sa ove utakmice.

Posle meča, svoje oduševljenje, naravno, nije skrivao ni direktor Crvene zvezde Igor Milojević u izjavi za ''Blic''.

''Ja sam i na početku sezone govorio da momci mogu mnogo, samo je bilo pitanje trenutka kada će zablistati i kada će poleteti. I ovoga puta se videlo koliko smo pogodili sa odlukom da u Ligu šampiona uđemo sa veoma mladim i talentovanim timom i svi ovi momci će biti oslonac jake Crvene zvezde. Samo da napomenem da su četvorica naših igrača na duelu sa Jugom bila mlađa od 17 godina'', istakao je Milojević.

CRVENA ZVEZDA: Kralj (6 obrana), Martinović, Maksimović (3), Bursać, Perković, Vasić (5), Bitadze (1), Žeželj, Ilić, Milojević, Šulc (1), Radović (1), Mišović, Ljubenović

JUG CO: Popadić (11 obrana), Macan, Fatović (2), Lončar, Stahor, Garsija (1), Lozina (2), Merkulov (2), Čulina, Raguž (1), Benić (2), Papanastasiu, Jurišić, Perić.


- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.