Sferopulos pred derbi najavio odlaske iz  Zvezde! VIDEO

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 16:22

Sferopulos pred derbi najavio odlaske iz Zvezde! VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u četvrtak od 20 časova igraju derbi 19. kola Evrolige.

Uoči susreta u Beogradskoj areni, trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, obratio se medijima i izneo očekivanja pred duel sa crno-belima.

"Derbi je uvek derbi, vrlo važna utakmica za nas. Igramo na domaćem terenu, pred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našim navijačima. Očekujemo tešku utakmicu, kao i uvek, bez obzira šta je bilo ranije. Nebitno kakvi su timovi, ovo su jedinstvene utakmice, Imamo iskusne igrače za ovaj tip mečeva. Moramo da budemo spremni i fokusirani, fizički i mentalno", rekao je Sferopulos.

Svaki derbi je po njemu izuzetno važan.

"Ne mogu da kažem koliko nam je važna ova utakmica. Sve nam je važno. Ne mogu ni da kažem to da nam je Evroliga najvažnija. Važna je samo energija između nas, i ako je ona dobra, doneće rezultat", uveren je grčki stručnjak.

Prelazni rok i pojačanja su uvek tema, tako je i pred ovaj susret.

"Pred nama je dosta utakmica, posle Partizana ide Cedevita, pa duplo kolo Evroliga. Tek nakon 15. januara ćemo videti ko će napustiti tim i da li ćemo nekoga dovesti. Srećan sam što je Nikola Topić sa nama, veoma sa zadovoljan. Pratio sam njegove mečeve i pre nego što sam došao ovde. Spreman je da igra Evroligu", zaključio je Sferopulos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SFEROPULOS IZNEO OČEKIVANJA PRED DERBI PA NAJAVIO ODLASKE: ‘Videćemo ko će napustiti tim!’

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2024

‘Ovo su jedinstvene utakmice.’ Sutra od 20 časova očekuje nas treći košarkaški, a drugi Evroligaški ‘večiti derbi’ između Crvene zvezde i Partizana u ‘Štark areni’. Prethodna dva okršaja pripao je ‘crno-belima’, pa će kod ‘crveno-belih’ biti veoma velika motivacija....

Nastavak na HotSport.rs...

Sferopulos: Moramo da budemo fokusirani, meč sa Partizanom vrlo važan za Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2024

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas u Beogradu da je predstojeći meč sa Partizanom vrlo važan za njegov tim i dodao da očekuje tešku utakmicu protiv "crno-belih" u Evroligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lazić pred derbi: Neće biti lako, ali imamo navijače

Izvor: B92, 03.Jan.2024

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Branko Lazić izjavio je da meč sa Partizanom neće da bude lak...On je dodao da je najveća prednost "crveno-belih" to što će igrati pred svojim navijačima...Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 časova u Štark areni ekipu Partizana u 19. kolu...

Nastavak na B92...

Obradović najavio dobar derbi, pa pohvalio Topića: To je neuobičajeno VIDEO

Izvor: B92, 03.Jan.2024

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da očekuje kvalitetan meč protiv Crvene zvezde u evroligaškom derbiju...Partizan u četvrtak od 20 sati gostuje Zvezdi u 19. kolu Evrolige..."Utakmica više od igre, protiv najvećeg protivnika Crvene zvezde, izgleda u dobrom trenutku i za njih...

Nastavak na B92...

Anđušić: Nema tajni, želimo pobedu

Izvor: B92, 03.Jan.2024

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izneo je očekivanja pred treći ovosezonski večiti derbi...Crvena zvezda i Partizan u četvrtak od 20 sati igraju meč 19. kola Evrolige, a domaćini su crveno-beli..."Očekuje nas važan meč za nastavak takmičenja, raduje nas prethodni meč i kako smo igrali....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.