Obradović najavio dobar derbi, pa pohvalio Topića: To je neuobičajeno VIDEO

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 20:39

Obradović najavio dobar derbi, pa pohvalio Topića: To je neuobičajeno VIDEO

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da očekuje kvalitetan meč protiv Crvene zvezde u evroligaškom derbiju.

Partizan u četvrtak od 20 sati gostuje Zvezdi u 19. kolu Evrolige.

"Utakmica više od igre, protiv najvećeg protivnika Crvene zvezde, izgleda u dobrom trenutku i za njih i za nas. Odigrali su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobru utakmicu protiv Fenerbahčea, mi smo odigrali dobro protiv Asvela. Nadam se da će btii dobra utakmica", rekao je Željko Obradović novinarima u Areni.

Partizan će btii gost u Štark areni.

"Poznajemo ovaj ambijent, košarkaši znaju koševe, biće malo durgačije, ali tako je kako je. Treba biti koncentrisan na utakmicu. Znamo šta je naš posao", istakao je Obradović.

Govorio je i o zdravstvenom biltenu u ekipi, gde je potrvdio loše vesti za crno-bele.

"Svi su dobro sem Zeka Ledeja koji nije trenirao, Trifunović je počeo da radi, Aleksa takođe malo sa loptom, ali mislim da će biti isto kao protiv Asvela", rekao je.

Obradović je upitan i kako na pripremu utakmice utiče činjenica da je Zvezda jača za mladog Nikolu Topića.



"Igra odlično, u ovomi godinama pokazuje jednu dozu zrelosti koja je neuobičajena. Lično mislim da će on biti visoko plasiran na NBA draftu sledeće godine. Veliko pojačanje za Zvezdu, izuzetno dobro i pametno igra",
poručio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović pred derbi: Sastav će verovatno biti isti kao protiv Asvela

Izvor: Danas, 03.Jan.2024

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da očekuje dobar evroligaški derbi protiv Crvene zvezde i najavio da će crno-beli verovatno nastupiti u istom sastavu kao protiv Asvela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.