Saznajemo - Zvezda našla zamenu za Rajkovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajemo - Zvezda našla zamenu za Rajkovića! (video)

Svesni činjenice da bi vrlo brzo mogli da ostanu bez adekvatnog rešenja na poziciji golmana u Ljutice Bogdana uveliko rade na dovođenju perspektivnog mladića koji bi trebalo da nasledi Predraga Rajkovića.

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da ostane bez dvojice golmana pošto za Predraga Rajkovića i Damira Kahrimana postoji ozbiljno interesovanje francuskih prvoligaša.

Omladinski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije i najbolji golman sveta u konkurenciji do 20 godina meta je Pari Sen Žermena koji će morati da izdvoji 4 miliona evra ukoliko želi Predraga Rajkovića. Veruje se da će "Sveci" i Crvena zvezda naći zajednički jezik i da će Negotinac posle revanša sa Kairatom ozvaničiti saradnju sa šampionom Francuske.

Iskusni čuvar mreže koji je u prethodnoj sezoni bio "pokireće" za sjajnog Rajkovića sprema se za selidbu na Korziku. Ukoliko Bastija izbegne sankcije Francuske fudbalske federacije Damir Kahriman bi u narednoj sezoni trebalo da stane na gol Korzikanaca.

Dešavanja vezana za transfere golmana u Crvenoj zvezdi ne prate skrštenih ruku pošto uveliko rade na traženju adekvatne zamene za Predraga Rajkovića a "Sportske.net" saznaju da je meta crveno-belih crnogorski reprezentativac.

Radi se o Danijelu Petkoviću (22, 194 cm) koji je u prethodnoj sezoni branio mrežu golubovačke Zete! U pitanju je perspektivni čuvar mreže koji je selektiran u mladu reprezentaciju Crne Gore.

O kakvom se talentu radi verovatno najbolje svedoči podatak da je prethodnog januara mladi Petković dobio poziv Čelsija kako bi učestvovao u sedmodnevnom kampu šampiona Engleske.

Bivši golman Bokelja prošao je sve reprezentativne kategorije Crne Gore i već je viđen kao zamena za veterana Vukašina Poleksića koji još uvek ima poverenje selektora "A" reprezentacije naših južnih suseda.

Trenutna tržišna vrednost golmana Zete procenjuje se na oko 100.000 evra ali činjenica da je crveno-bele preuzeo Miodrag Božović sigurno može da odigra bitnu ulogu u realizaciji transfera Danijela Petkovića na stadion "Rajko Mitić".

Do eventualnog transfera moglo bi da dođe ukoliko Rajković i Kahriman u narednom periodu napuste Crvenu zvezdu a nema sumnje da bi vicešampion Srbije dovođenjem Petkovića napravio dobru investiciju za budućnost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ - Rajković nije jedina opcija!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Pari Sen Žermen pokazao je interesovanje za mladog golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovića ali omladinski reprezentativac Srbije nije jedina meta "Svetaca" kada su golmani u pitanju...Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da zaradi pozamašnu svotu novca od prodaje Predraga Rajkovića pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.