Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE NOVAC NA MARAKANU: Pari Sen Žermen odvodi ‘zlatnog’ Rajkovića

Kako stoje stvari, kapiten Crvene zvezde i omladinske reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, karijeru bi mogao da nastavi u šampionu Francuske, ekipi Pari Sen Žermena.

Kako saznaje list Sport, skauti “Svetaca” sa maksimalnom pažnjom su ispratili dešavanja na nedavno okončanom Mundijalitu na kojem su zapazili “zlatnur ukavicu”, Predraga Rajkovića.
Kako se saznaje, uprava pariskog giganta, jednog od najimućnijih klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na svetu, preko svojih posrednika počela je da se raspituje oko cene Predraga Rajkovića.
Navodno, prvi kontakt PSŽ-a i Crvene zvezde je već ostvaren, a izvori navode da je crveno-belima ponuđena cifra od tri miliona evra za usluge reprezentativnog golamana.
Ipak, da li zbog činjenice da se pregovara sa PSŽ-om, ili zbog realne procene da cena Rajkovića prevazilazi ovu cifru, čelnici crveno-belih nisu prihvatili ponudu i zatražili su dodatan milion.
Kako sada stvari stoje, čeka se još “klimanje glavom” bogatih šeika kako bi se krenulo u realizaciju ovog transfera, što bi trebalo da se dogodi do polovine jula.
Takođe, piše Sport, Milan se proteklih nedelja samo raspitivao, međutim, zbog prevelikog broja igrača van EU, “Rosoneri” su navodno odustali od 
Navodno, PSŽ ne razmišlja o pozajmljivanju Rajkovića posle eventualne kupovine, već želi da se mladi golman bori za mesto startera sa italijanskim čuvarom mreže, Siriguom.
Ako dođe do dogovora dve strane, Rajković će najverovatnije parafirati petogodišnji ugovor pa PSŽ-om.
Briž i Lion nisu spremni da izdvoje veću sumu novca izvan svojih gornjih granica i zato su otpali iz mogućih kombinacija.
The post STIŽE NOVAC NA MARAKANU: Pari Sen Žermen odvodi ‘zlatnog’ Rajkovića appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ nudi tri miliona za Rajkovića

Izvor: B92, 04.Jul.2015

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković nalazi se na meti Pari Sen Žermena, prenosi “Sport”...Skauti ‘Svetaca’ su Rajkovića snimali na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, gde je sa mladom reprezentacijom osvojio zlato, a preko posrednika su napravili prve korake ka realizaciji transfera...“Sport”...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.