PSŽ - Rajković nije jedina opcija!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ - Rajković nije jedina opcija!

Pari Sen Žermen pokazao je interesovanje za mladog golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovića ali omladinski reprezentativac Srbije nije jedina meta "Svetaca" kada su golmani u pitanju.

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da zaradi pozamašnu svotu novca od prodaje Predraga Rajkovića pošto Pari Sen Žermen sprema ponudu za omladinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativca Srbije.

Spekuliše se da su "Sveci" spremni da ponude između 3 i 3,5 miliona evra dok će predstavnici Crvene zvezde pokušati da izdejstvuju cela četiri miliona.

"Mi trenutno na stolu u Ljutice Bogdana nemamo pismenu ponudu za Rajkovića. Međutim, za našeg golmana postoje ozbiljna interesovanja nekoliko renomiranih klubova" tajanstven je bio Blažo Raosavljević.

U Ljutice Bogdana još uvek čekaju da Pari Sen Žermen uputi zvaničnu ponudu ali kada se to desi neće imati previše prostora za manevar u pregovorima jer "Sveci" već imaju spremno rezervno rešenje.

Pored Predraga Rajkovića Pari Sen Žermen prati golmana Ajntrahta iz Frankfurta Kevina Trapa (24) što su potvrdili i francuski mediji. Bivši reprezentativac Nemačke mogao bi da bude alternativa ukoliko Zvezda "bude zatezala" oko obeštećenja.

Priča oko transfera Predraga Rajkovića biće aktuelizovana nakon revanš utakmice Kairata i Crvene zvezde koja je zakazana za naredni četvrtak i igra se u Almatiju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RASPRODAJA: Zvezda na korak do pet miliona evra?

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015, 10:09

U slučaju da Crvena zvezda ne napravi čudo u Almatiju i prođe u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu “Rajko Mitić” bi moglo da dođe do rasprodaje “zlatnih orlića”.. . Naime, PSŽ je zainteresovan za dovođenje najboljeg mladog golmana sveta, a “sveci” bi za Predraga Rajkovića...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.