Šakota: Nema šta da se zameri

Izvor: RTS, 21.Feb.2020, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Nema šta da se zameri

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota nakon poraza od CSKA izjavio je da uzevši u obzir uslove koji su uticali na meč, nema šta da zameri svojim igračima.
Crvena zvezda je poražena od ekipe CSKA u meču u neizvesnom meču u "Štark areni".

"Igrali smo protiv najbolje odbrane u Evropi i dali 81 poen. Nismo imali dva bitna igrača, Dobrića i Dženkinsa i nemam nikakvu zamerku. Posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer 11 dana nije igrala kod kuće, naspram ekipe koja je imala pun roster i koja je jedna od najboljih u Evropi. Uz sve ovo, bili smo ravnopravni i zato igračima zaista nemam ništa da zamerim", izjavio je Šakota nakon meča.
Trener Crvene zvezde prokomentarisao je atmosferu u dvorani.
"Preživeli smo sve. Nije tolika šteta kada se napada trener, ali teško je kada se napadaju igrači. Nismo mi bez razloga šesta ekipa Evrolige kada se gledaju gostovanja. Atmosfera je veoma bitna, ali nije svejedno kada se čuju zvižduci posle svakog promašaja. Nadam se da će publika shvatiti koliko je bitna utakmica sa Cedevita-Olimpijom", rekao je trener crveno-belih.
Naredni meč Zvezda igra protiv Cedevita-Olimpije 1. marta u okviru ABA Lige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šakota žučno govorio o prozivkama pojedinaca: Nikome ne polažem račune

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2020

I ja sam kao navijač vređao trenera Mančestera, a nemam pojma o fudbalu, kaže Dragan Šakota TRENER Crvene zvezde Dragan Šakota, na trenutke i veoma žučno, govorio je o okolnostima u kojima se tim nalazi, suđenju i prozivkama pojedinih navijača. -Dali smo sve što smo mogli...

Nastavak na Večernje novosti...

ŠAKOTA GRMEO POSLE PORAZA OD CSKA: Trener Zvezde održao burnu konferenciju! Evo zbog čega je BESAN (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Feb.2020

Trener Crvene zvezda Dragan Šakota održao je burnu konferenciju za medije posle poraza od CSKA.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.