Šakota žučno govorio o prozivkama pojedinaca: Nikome ne polažem račune

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2020, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota žučno govorio o prozivkama pojedinaca: Nikome ne polažem račune

I ja sam kao navijač vređao trenera Mančestera, a nemam pojma o fudbalu, kaže Dragan Šakota TRENER Crvene zvezde Dragan Šakota, na trenutke i veoma žučno, govorio je o okolnostima u kojima se tim nalazi, suđenju i prozivkama pojedinih navijača. -Dali smo sve što smo mogli u ovom trenutku, na kraju je bolji tim zasluženo pobedio. Zvezda je igrala protiv najbolje odbrane u Evroligi i dala 81 poen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bez dva bitna igrača Dženkinsa i Dobrića. Nemam nikakvu zamerku na račun igrača, koji su odigrali osam utakmica za 16 dana. Otkad sam došao, samo jednu u Evroligi izgubili smo sa više od deset razlike, prvu sa CSKA u Moskvi. Otkriva da je bilo razgovora sa strukturama Evrolige o suđenju. -Nemamo dobro suđenje. Nije isti kriterijum za svakog protivnika koji dolazi ovde, o čemu smo razgovarali sa Evroligom. Navodili smo neke situacije, čak i dobili priznanje da neke stvari nisu bile u redu. Ne pridaje značaj uvredama pojedinaca sa tribina:-Nikome ne polažem račune, znam dobro šta radim. I ja sam kao veliki navijač vređao trenera Mančestera, a pojma nemam o fudbalu. Najmanji je problem vređati trenera, veći je kada se to dešava igračima. Nismo mi tek tako šesti u Evroligi po pobedama na strani. Razmislite o tome...Čarls Dženkins je istegao ligamente na treningu, zbog čega će propustiti i naredni meč u Evroligi na gostovanju Baskoniji naredne nedelje. -Nadamo se da će biti spreman za najvažniju, a to je naredna u ABA ligi sa Cedevitom. Važne su i evroligaške, ali ne kao preostale tri u ABA ligi. Za pojačanje Kalina Lukasa, koji nije bio u sastavu za meč sa CSKA, kaže da je bio jedini dostupan plejmejker na tržištu. -Braunu je potrebna podrška, nemamo zamenu za njega i onda svi igrači trpe.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šakota govorio o suđenju, stanju novog pojačanja i povredi Dženkinsa

Izvor: B92, 22.Feb.2020, 00:20

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota govorio je o najnovijem pojačanju njegove ekipe i tretmanu koji njegova ekipa ima u Evroligi...Šakota se dotakao teme o Kejlinu Lukasu, koji je nedavno pojačao crveno-bele, ali još nije debitovao...Zvezda je bez njega poražena u Beogradu od moskovskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.