Sada je i zvanično, Zvezda ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 11:34

Sada je i zvanično, Zvezda ima novog trenera!

Nova era na Malom Kalemegdanu.

Novi trener KK Crvena zvezda danas je i zvanično postao Saša Obradović.

On je potpisao ugovor sa "crveno-belima" na dve plus jednu sezonu, rekao je na početku konferencije predsednik kluba Nebojša Čović.

Nedeljama se spekulisalo o nasledniku Dragana Šakote koji se početkom nedelje rastao sa "crveno-belima", a izbor je pao na Obradovića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Proslavljeni košarkaški as je u dva navrata igrao u Zvezdi, a tokom trenerske karijere je pre Monaka vodio Keln, Kijev, Turov, Donjeck, Albu i Lokomotivu Kuban.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Košarka,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Zvezda predstavila Obradovića

Izvor: B92, 10.Jun.2020

Srpski trener Saša Obradović i zvanično je postao novi trener KK Crvena zvezda...Obradović se vratio u klub u kojem je stasao kao igrač i za koji je igrao u tri navrata...Obradović je napustio Monako, koji je vodio od 2019. godine, i potpisao višegodišnji ugovor sa crveno-belima (2 godine + 1...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.