SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

CRVENA ZVEZDA – INĐIJA
Subota, 18:00
Da li se u ovom duelu postavlja pitanje pobednika? Naravno, nije isključeno da šamčpion negde kiksne, uostalom, prošle sezone se to desilo kada se najmanje očekivalo (od Čukaričkog), pa oprez nikada nije na odmet. Ipak, teško je poverovati da novajlija u eliti može da ugrozi crveno-bele. Inđija je zabeležila dve pobede u šampionatu, ali protiv daleko slabijih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rivala, Radnika i Napretka. Ove dve ekipe sastajale su se dva puta, doduše pre osam-devet godina i oba puta je slavio tim iz Ljutice Bogdana.
MAXBET ASISTENCIJA D2-2, 1P1-3&2P1-3
JAVOR – RAD
Subota, 19:00
„Građevinari“ su već promenili trenera u ovoj sezoni. U prethodnih sedam kola doživeo je pet poraza uz samo dve pobede. Odmah tu, iza Rada nalazi se Javor, Povratnik u elitu ima pobedu manje, ali je sakupio pet bodova. Ranije, kada su ove dve ekipe igrale međusobno, najčešće je bilo nerešeno. Čak tri puta u poslednjih pet duela završeno je bez pobednika. Po jednom su slavili i Rad i Javor, svako na domaćem terenu. U ovoj sezoni, Ivanjičani nemaju poraz pred navijačima. Zabeležili su trijumf i remi.
MAXBET ASISTENCIJA 1X&3+, GG1VGG2
RADNIK – NAPREDAK
Subota, 19:00
Radnik je trenutno pretposlednji. U šest mečeva upisao je tek pobedu i remi. Prošle sezone je retko ko mogao da dobije Surduličane u gostima, ove su odigrali samo dva meča i zabeležili pobedu nad Spartakom i poraz od Vojvodine. Sa druge strane, posle tri startna poraza, Napredak se konsolidovao, pa u naredna četiri susreta ostvario po dve pobede i remija. Kada je učinak u međusobnim duelima u pitanju, on je izjednačen – po dve pobede i remi. Kada se sabere, pa podeli broj golova u ovoj sezoni, u proseku dolazi 2-3.
MAXBET ASISTENCIJA X2&2+, 2G1+
VOŽDOVAC – ČUKARIČKI
Subota, 20:00
Čukarički je ozbiljan konkurent svim timovima. Samim tim, favorit je u predstojećem duelu. Jedini poraz u dosadašnjem delu takmičenja „brđani“ su doživeli od Bačke Topole. Upravo je od istog tima poražen Voždovac na domaćem terenu, posle čega je na naredna dva gostovanja upisao pobede. „Zmajevi“ jedva da pamte kada su poslednji put pobedili crno-bele. Čukarički je slavio četiri puta u psolednjih pet duela, jednom je bilo nerešeno. Voždovac se poslednji put radovao maja 2016. godine.
MAXBET ASISTENCIJA P/K 2, 2G1+
PROLETER – PARTIZAN
Subota, 20:20
Pre pauze zbog reprezentativnih obaveza, Partizan je doživeo još jedan kiks u ovoj sezoni. Posle toga je Savo Milošević čak poručio da su crno-beli blizu toga da odustanu od titule. Ipak, kraj trke je daleko. Ono što je neophodno timu iz Humske, koji se u međuvremenu pojačao, jeste da da pobeđuje. Za početak, Proleter. Novosađani su daleko od prošlogodišnje ekipe, koja je zadavala muke rivalima, ove sezone su upisali tek jednu pobedu. Partizan je dominantan i u međusobnim duelima, dobio je pet od pet.
MAXBET ASISTENCIJA P2&NG1, 2&0-2
 
Članak SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERIJA A Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

NAPOLI – SAMPDORIJA. Subota 18:00. Dve utakmice Napolija ove sezone – 7+. Vicešampion Italije igra lude mečeve na startu Serije A. Posle pobede u Firenci protiv Fjorentine – 4:3 usledio je poraz u Torinu od Juventusa – 3:4 posle autogola Kulibalija u finišu. Sampdorija je očajno počela...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.