LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

REAL MADRID – LEVANTE
Subota 13:00
Ovo bi mogao da bude jako zanimljiv duel. Gosti na „Santjago Bernabeu“ stižu s dve uzastopne pobede, a Real ne sme da sebi dozvoli luksuz da još jednom odigra bez pobednika, posle 1:1 s Valjadolidom. Dosadašnji mečevi ova dva tima ne nagoveštavaju neizvesnost. Doduše u poslednje dve sezone Levante je po jednom pobedilo i izgubilo, a dva puta je bilo nerešeno. Međutim, pre te 2017. godine uglavnom je Real ubedljivo pobeđivao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << (8:0, u Kupu, 2010. godine). Zbog crvenog kartona ovaj meč propušta Bejl.
MAXBET ASISTENCIJA GG3+, 1-1&3+
LEGANES – VILJAREAL
Subota 16:00
Leganes još poražen u sva tri meča do sada, traži prvu pobedu, ali pitanje je da li može do nje da stigne protiv „žute podmornice“. Možda je ovde bolje da se jure golovi, pošto ih ima puno na mečevima Viljareala. Jednom je došlo 3+, a dva puta 4+. Do sada su se ova dva tima srela sedam puta, Leganes je jednom pobedio, jednom je bio remi, a Viljareal je slavio pet puta. Dva puta je bilo 0-1 gol, četiri puta je došlo 3+, a jednom su pala četiri pogotka. Domaćin u meč ulazi bez Tarina, a gost bez Morena.
MAXBET ASISTENCIJA P/K X, X2-X2
REAL SOSIJEDAD – ATLETIKO MADRID
Subota 18:30
Četa trenera Simeonea nalazi se na velikom iskušenju. Tim iz San Sebastijana pokušaće da prekine perfektan niz pobeda „jorgandžija“. Ako je suditi po prethodnim rezultatima, ne treba da se očekuje remi. Jednostavno,  ove dve ekipe su od 2003. godine samo dva puta odigrale nerešeno. U prošloj sezoni Atletiko je oba puta slavio i oba puta identičnim rezultatom 2:0. Trener Imanol Alguasil praviće pobedničku taktiku bez Iljaramendija i Sanjana. Kod gostiju izostaje Morata, dok su Korea i Garses počeli da treniraju.
MAXBET ASISTENCIJA X2&2>, P/K X
 
Članak LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

CRVENA ZVEZDA – INĐIJA. Subota, 18:00. Da li se u ovom duelu postavlja pitanje pobednika? Naravno, nije isključeno da šamčpion negde kiksne, uostalom, prošle sezone se to desilo kada se najmanje očekivalo (od Čukaričkog), pa oprez nikada nije na odmet. Ipak, teško je poverovati da novajlija...

Nastavak na 011vodič.com...

LA LIGA Real ubedljivo vodio, pa strahovao za ceo plen

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

Kralj nije na prestolu, ali je na drugom mestu, bar na kratko. Četa Zinedina Zidana je posle dva kiksa uspela da savlada Levante 3:2 (3:0), mada je uprkos visokom vođstvu na poluvremenu strahovala za trjumfom. Real Madrid je konačno slavio na Santjago Bernabeu u ovoj sezoni…. Kladionica MaxBet...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.