SERIJA A Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

NAPOLI – SAMPDORIJA
Subota 18:00
Dve utakmice Napolija ove sezone – 7+. Vicešampion Italije igra lude mečeve na startu Serije A. Posle pobede u Firenci protiv Fjorentine – 4:3 usledio je poraz u Torinu od Juventusa – 3:4 posle autogola Kulibalija u finišu. Sampdorija je očajno počela šampionat sa dva neuspeha i gol-razlikom 1:7. Na prethodnih sedam susreta, tim iz Napulja je dobio šest i jednom izgubio od ekipe iz Đenove. Prošle sezone na San Paolu bilo je 3:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za domaćina. U ovom milenijumu Sampdorija nije pobedila Napoli na njegovom terenu.
MAXBET ASISTENCIJA 1-1&3+, H1
INTER – UDINEZE
Subota 20:30
Tračak optimizma na “Đuzepe Meaci” je dolazak trenera Antonija Kontea. Posle dva kola, maksimalan učinak Intera i nada da Juventus nije nedostižan. Prošle sezone na utakmicama Intera i Udinezea pao je samo gol za 180 minuta u Seriji A. U Milanu je domaćin pobedio golom Ikardija, dok u Udinama nije bilo pogodaka. Na poslednja četiri susreta ovih timova u Milanu, Inter ima tri pobede, dok su “zebre” slavile jednom. Romelu Lukaku je počeo da se isplaćuje “neroazurima”, postigao je dva gola u prva dva kola.
MAXBET ASISTENCIJA 1&D2+, 1P1-3&2P1-3
 
Članak SERIJA A Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post SERIJA A Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.