SUNOVRAT VELIKE KARIJERE: Nikada nećete pogoditi gde ide Markus Vilijams!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUNOVRAT VELIKE KARIJERE: Nikada nećete pogoditi gde ide Markus Vilijams!

Markus Vilijams je zbog lude glave sve manje interesantan ozbiljnijim klubovima, pa mu sada sledi prelazak u Šole, prenosi Bebasket.

On je u Budućnosti beležio prosečno 10.3 poena, 6.1 asistencija i 2.5 skokova, pre toga je igrao za Crvenu zvezdu i dobio je otkaz, i to nakon suspenzije zbog korišćenja marihuane. Prethodno je igrao maestralno za Lokomotivu, ali polako tone zbog slabih radnik navika.

Ipak, Šole hoće da ga dovede do krajnjeg roka za registrovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 30. marta. U pitanju je tek 15. ekipa francuskog prvenstva, na samo jednu poziciju od zone ispadanja sa sedam pobeda, a po šest imaju Orlean i Nansi kojima preti selidba u B ligu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.