STIGLO PISMO NA KALIŠ: Đordi Bertomeu čestitao Crvenoj zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 13:12

STIGLO PISMO NA KALIŠ: Đordi Bertomeu čestitao Crvenoj zvezdi (FOTO)

Oglasio se prvi čovek Evrolige.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu uputio je čestitke Crvenoj zvezdi nakon ostvarenih uspeha u ovoj sezoni.

Crvena zvezda je osvojila tri trofeja u minuloj sezoni. Prvobitno je osovijila Kupa Radivoja Koraća, zatim je posle pet mečeva savladala Budućnost u finalu ABA lige sa 3:2 u pobedama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi nedavno postali i državni prvaci.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu uputio je na adresu KK Crvena zvezda i predsednika kluba dve čestitke – povodom osvajanja ABA lige i prvaka Srbije.#kkcz #TogetherWeStandhttps://t.co/90m23gci9N

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 18, 2021

Tim povodom, Bertomeu je predsedniku crveno-belih uputio čestitke.

Argentina je remizirala s Čileom u prvom kolu Kopa Amerika, a večeras (02.00) je čeka duel s tvrdim Urugvajcima. Biće to žestoka borba - kvota na Argentinu je 2,15, na iks 3,10, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Urugvaj.

-U ime Evrolige i moje lično ime, želim ovom prilikom da Vam čestitam na velikom uspehu i osvajanju ABA lige za ovu sezonu. Ovom prilikom Vas molim da moje čestitke prenesete i celokupnom igračkom kadru i stručnom štabu na sjajnim igrama ove sezone, stiglo je na adresu kluba sa Malog Kalemegdana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BARTOMEU SE OBRATIO ČOVIĆU: Prvi čovek Evrolige je čestitao predsedniku Zvezde na velikom uspehu!

Izvor: HotSport.rs, 18.Jun.2021

Crveno-beli su osvojili tri trofeja! Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti. -Košarkaški klub Crvena zvezda mts izuzetno tešku sezonu 2020-2021 okončao je fantastičnim uspehom – osvajanjem triple krune. Nakon kupa Radivoja Koraća koji su crveno-beli u februaru vratili u svoje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.