SRCEPARAJUĆA objava preminulog Aleksandra Kodića - Kad sam bio mali..., javnost u velikoj ŽALOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 13:38

SRCEPARAJUĆA objava preminulog Aleksandra Kodića - "Kad sam bio mali...", javnost u velikoj ŽALOSTI

Ova objava tera na suze...

Sin čuvenog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, iznenada preminuo u snu, a kako su domaći mediji preneli, njegovo beživotno telo pronađeno je u krevetu, u potpuno ukočenom stanju.

S obzirom da nije želeo medijski da se eksponira, o njegovom životu se ne zna mnogo. Od malih nogu bio je vatreni navijač Crvene Zvezde, pa nije propuštao gotovo nijednu utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a bio je aktivan i na Fejsbuku, gde je neretko objavljivao fotografije.

Aleksandar je podelio fotografiju iz detinjstva, koja je na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije.

- Kad sam bio mali, znao sam svoj pravac - napisao je mladi Kodić ispod te fotografije.

Za medije se oglasila i sadašnja supruga Mirka Kodića, Silvija, koja je kratko prokomentarisala da je kompletna porodica u neopisivom bolu i šoku.

- Mirko nije u stanju da priča, ne znamo šta nas je snašlo. Aleksandar je samo legao, zaspao i nije se probudio. Ne znam šta bih vam više rekla, u šoku smo svi - istakla je ona. Podsetimo, sina Aleksandra harmonikaš je dobio u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Aleksandar je letnji odmor proveo na Crnogorskom primorju, uživajući, pa niko nije ni slutio da će doći do ovakve tragedije - rekla je ona za medije.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.