SRBI NA PETOBOJU

Izvor: Kurir, 11.Nov.2010, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI NA PETOBOJU

Ekipa NIS Gaspromnjeft Srbija pod vođstvom Rajka Paunovića i trenera Vladimira Ilića Fikija učestvovaće na Spartakijadi u Moskvi. Ekipa će se takmičiti u pet sportskih grana - laka atletika, plivanje, basket, šah i stoni tenis. Najviše šansi za visok

Ekipa NIS Gaspromnjeft Srbija pod vođstvom Rajka Paunovića i trenera Vladimira Ilića Fikija učestvovaće na Spartakijadi u Moskvi. Ekipa će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << takmičiti u pet sportskih grana - laka atletika, plivanje, basket, šah i stoni tenis.

Najviše šansi za visok plasman i medalju imaće ekipa u basketu - stritbolu, koja je 2007. godine osvojila prvo mesto na Svetskom radničkom prvenstvu u Albeni (Bugarska).

Domaćin i organizator Spartakijade je „Gaspromnjeft“, a predsednik organizacionog odbora je A. N. Dibalj, koji je novi član Odbora FK Crvena zvezda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.