SPEKTAKL NA TRENINGU ZVEZDE: Deki opalio sa centra, pogledajte gde je ZAVRŠILA RAKETA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

SPEKTAKL NA TRENINGU ZVEZDE: Deki opalio sa centra, pogledajte gde je ZAVRŠILA RAKETA (VIDEO)

Crveno-beli ponovo osetili travu na “GSP stadionu” u Nikoziji.

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su na Kipru uoči duela plej-ofa za Ligu Evrope sa Ararat Jermenijom.

Tim Dejana Stankovića pre dve nedelje je na istom mestu poražen od Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa mora sporednim kolosekom da traži put ka grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Trening >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Nikoziji protekao je u najboljem redu, a na kraju video klipa pogledajte majstoriju trenera Dejana Stankovića. Opalio je Deki sa centra, pa u video prilogu pogledajte i sami gde je završila raketa koju je uputio strateg crveno-belih.

Meč između Ararat Jermenije i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crvena zvezda u Ligi Evropa

Izvor: Beta, 01.Okt.2020

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su večeras u Nikoziji pobedili jermenski Ararat sa 2:1 u poslednjem kolu kvalifikacija.Strelci za crveno-bele bili su Aleksandar Katai u 45. i Dijego Falćineli u 60. minutu, dok je jedini gol za Ararat postigao Mailson Lima u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.