Crvena zvezda u Ligi Evropa

Izvor: Beta, 01.Okt.2020, 21:07

Crvena zvezda u Ligi Evropa

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su večeras u Nikoziji pobedili jermenski Ararat sa 2:1 u poslednjem kolu kvalifikacija.Strelci za crveno-bele bili su Aleksandar Katai u 45. i Dijego Falćineli u 60. minutu, dok je jedini gol za Ararat postigao Mailson Lima u 72. minutu. Crveno-beli će tako i četvrtu godinu zaredom igrati u grupnoj fazi evropskog takmičenja, a protivnike će saznati sutra za kada je zakazan žreb.Izabranici Dejana Stankovića su u prvom poluvremenu imali dve dobre prilike, preko Marka Ivanića i Kataija, ali ih nisu iskoristili pa se za gol čekalo do samog finiša prvog dela igre. Katai je u 45. minutu uzeo loptu, prošao trojicu igrača Ararata i u padu savladao Čupića za 1:0.Zvezda je u 60. minutu duplirala prednost kada je Falćineli, nakon centaršuta Ivanića, glavom pogodio mrežu jermenskog tima. Ararat se nije predavao, pa je u 72. minutu smanjio na 2:1. Posle promašaja Falćinelija "sevnuo" je kontranapad Ararata koji je Lima završio golom. Takmičenje u grupnoj fazi Lige Evropa počinje 22. oktobra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda izborila nastup u Ligi Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2020

Fudbaleri Crvene zvezde pobjedom nad ekipom Ararat iz Jermenije izborili su nastup u Ligi Evrope. Beograđani su večeras u Nikoziji slavili sa 2:1 i četvrtu godinu zaredom će igrati u grupnoj fazi UEFA takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Borjan za RTS: Da dižemo Zvezdu u nebesa

Izvor: RTS, 01.Okt.2020

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliki uspeh, pošto će četvrtu godinu zaredom igrati u Evropi. . Zvezda je na Kipru pobedila Ararat sa 2:1 i plasirala se u Ligu Evrope. . .Majstorski gol postigao je Aleksandar Katai. ."Nije bitno kako, samo je bitno da ga damo,...

Nastavak na RTS...

ZVEZDA U DRUGOM ŠEŠIRU: Crveno- beli sa nestrpljenjem čekaju žreb: Arsenal ,Totenhem, Roma, Milan možda stižu na Marakanu!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2020

Crvena zvezda je savladala Ararat na Kipru sa 2:1 i četvrti uzastopno plasirala se u grupnu fazu evropskih takmičenja

Nastavak na Kurir...

Seltik u Zenici srušio snove FK Sarajevo

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2020

Fudbalski klub Sarajevo nije uspio da ispiše istoriju i plasira se u grupnu fazu Lige Evropa. Snove bh. prvaku da postane prvi bh. klub koji je zaigrao u grupnoj fazi jednog evropskog takmičenja srušio je škotski velikan Seltik, koji je večeras u Zenici slavio u utakmici plej-ofa Evropa lige ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.