SLS: Zvezda ubedljiva u Kruševcu, majstorija Jevtovića

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Zvezda ubedljiva u Kruševcu, majstorija Jevtovića

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije protiv Napretka 3:0.

Pitanje pobednika na Stadionu pod Bagdalom rešeno je u prvi 20. minuta susreta.

Gobeljić je pogodio za vođstvo crveno-belih u 16. minutu. On je sa skoro 30 metara šutirao, a pravi "projektil" završio je u gornjem desnom uglu.

Samo četiri minuta kasnije na 2:0 povisio je Veljko Simić. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ben ga je sjajno pronašao na levoj strani, a on rutinski pogodio suprotni ugao i duplirao prednost beogradske ekipe.

Bio je to drugi gol Simića u srpskom šampionatu.

Trener zvezde Vladan Milojević je za ovo gostovanje odlučio da pruži priliku igračima koji do sada nisu imali veliku minutažu.

U nastavku je viđeno još nekoliko šansi na obe strane, a izglednu priliku da smanji na 2:1 napredak je imao u 79. minutu. Skraćeni korner izveo je Vulić, Eskić je odlično dočekao tu loptu glavom, ali je pogodio prečku.

Tačku na trijumf šampiona Srbije stavio je Jevtović u 88. minutu. Posle faula nad Benom ispred kaznenog prostora, Jevtović je iz slobodnog udarca pogodio golmanov ugao za 3:0.

Zvezda je trenutno na vrhu tabele srpskog šampionata sa 25 bodova.

Napredak je na šestoj poziciji i ima 13 bodova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.