SASTAVI - Olimpijakosovi klinci sa tri napadača protiv Zvezde, TV prenos uskoro počinje!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAVI - Olimpijakosovi klinci sa tri napadača protiv Zvezde, TV prenos uskoro počinje!

Ima li trener crveno-belih Slavoljub Đorđević i ovoga puta pravi odgovor?

Svi željno iščekujemo početak večerašnje utakmice seniorskih ekipa Crvene zvezde i Olimpijakosa u Ligi šampiona, a prava uvertira za taj meč biće duelomladinskih ekipa beogradskih i pirejskih crveno-belih.

Oni se takmiče u U19 Ligi šampiona, u istoj grupi kao seniori, s tim što su Zvezdini omladinci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvom kolu ostali neporaženi protiv Bajerna, pošto su u Minhenu igrali 0:0.

I Olimpijakos je remizirao uprvom koluprotiv Totenhema (1:1), pa je stanje na tebeli potpuno ravnopravno posle prvog kola.

Ekipa Slavoljuba Đorđevića je, dakle, već pokazala da može da se nosi i sa najvećim favoritom, pa se nadamo da bi Zvezda danas od 16 časova na stadionu Voždovca mogla i do pobede, iako Olimpijakos počinje u vrlo ofanzivnoj formaciji, sa trojicom napadača, prema informacijama sa sajta UEFA.

TV prenos ovog meča obezbeđen je na TV Arena Sport 1 od 16 časova.

Crvena zvezda: Katić - Mitrović, Milikić, Lukić, Blagojević - Matić, Novaković - Pantović, Piplica, Babić - Burmaz

Olimpijakos: Colakis - Dumanis, Belić, Gocamanidis, Martinis - Neofitidis, Nikolis - Surlis - Kacavakis, Bulari, Lijacos
.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prava uvertira za seniore – omladinci Zvezde srušili Olimpijakos!

Izvor: RTS, 01.Okt.2019

Omladinski tim Crvene zvezde ostvario je prvu pobedu u grupi B juniorske Lige šampiona, pošto je pobedila Olimpijakos sa 2:1. Crveno-beli su na stadionu Voždovca srušili grčkog predstavnika i tako napravili najbolju moguću uvertiru za duel koji igraju seniori. ...

Nastavak na RTS...

Povreda u drugom planu, važni su Zvezdini bodovi!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 11:12

Meč je morao da napusti zbog povrede, ali njegovi saigrači su potom na najbolji način završili posao protiv Olimpijakosa...Fudbaler Crvene zvezde Hoze Alberto Kanjas rekao je da su tri boda u Ligi šampiona ono što je važno u pobedi nad Olimpijakosom..."Promenili smo se u drugom poluvremenu i igrali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.