Prava uvertira za seniore – omladinci Zvezde srušili Olimpijakos!

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava uvertira za seniore – omladinci Zvezde srušili Olimpijakos!

Omladinski tim Crvene zvezde ostvario je prvu pobedu u grupi B juniorske Lige šampiona, pošto je pobedila Olimpijakos sa 2:1. Crveno-beli su na stadionu Voždovca srušili grčkog predstavnika i tako napravili najbolju moguću uvertiru za duel koji igraju seniori.
Nakon remija u Minhenu protiv Bajerna, izabranici Slavoljuba Đorđevića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napravili su preokret na "krovu" i došli do trijmfa, uprkos tome što su gubili od 28. minuta.

Strelac za klub iz Pireja bio je Liakos, koji je je uspeo sebi da izgradi poziciju za udarac, šutirao sa ivice šesnaesterca i lopta je od stative završila iza leđa golmana Katića.
Tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi naš predstavnik došao do izjednačenja već u prvom napadu u nastavku.
Burmaz je poslao odlično dodavanje iza leđa štopera Olimpijakosa, a Mitrović je natrčao na loptu i postigao gol.
Od tog trenutka beogradski crveno-beli bili su bolji rival na terenu, imali su nekoliko poluprilika i šuteva sa distance, sve do finiša utakmice, kada je jedna kombinacija prošla.
Odličan pas Novakovića iskoristio je brzonogi Pantović koji je pretrčao odbranu Grka, zaobišao golmana i poslao loptu u mrežu.
Do kraja susreta domaći sastav je uspeo da sačuva prednost i dođe do četvrtog boda u grupi B, čime se izjednačio sa Bajernom, koji je ispred samo zbog bolje gol razlike.
Bavarci su pobedili Totenhem sa 4:1, pa Englezi i Grci gledaju u leđa Crvenoj zvezdi.
Seniorski timovi Zvezde i Olimpijakosa sastaju se od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić", uz prenos na Prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

OMLADINSKA LŠ: Istorijska pobeda Crvene zvezde, za prva tri boda u eliti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019

Crveno-beli savladali na stadionu Voždovca Olimpijaskos...Fudbaleri Crvene zvezde došlk isu do prva tri boda u Ligi šampiona pošto su na stadionu Voždovca savladali Olimpijakos 2:1 (0:1) i tako posle remija protiv Bajerna u prvom kolu dele drugu poziciju u grupi B...Gosti iz Pireja prvi su zapretili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.