Rat za 15.250.000 evra – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat za 15.250.000 evra – MaxBet Sport

Elitni front se seli iz Švajcarske u Beograd. Iste vojske će voditi rat u utorak (21.00) kao i pre nedelju dana. Crvena zvezda će protiv Jang Bojsa imati blagu prednost iz prvog meča.
MAXBET ASISTENCIJA: UG 2P1+, 1X&GG
Crveno-beli drže brdo – rezultat 2:2 iz Berna tera Švajcarce da napadnu na Marakani. A to im nikako neće biti pametno. Pogotovo jer ih čekaju do poslednjeg mesta ispunjene tribine stadiona “Rajko Mitić”.
Ulaznice koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bile u prodaji rasprodate su još u subotu. Redovi ispred blagajne su bili do Autokomande. Ovakvo interesovanje za jednu fudbalsku utakmicu u Srbiji nije zabeleženo godinama. To samo govori o atmosferi oko kluba.
Ulog je ogroman. Plasman u Ligu šampiona donosi veliku zaradu. Čistih 15.250.000 evra od UEFA, koji idu na 6.870.000 evra, koje su klubovi već obezbedili kroz kvalifikacije. Zatim, tu su i televizijska prava, najmanje tri top utakmice pred domaćim navijačima i još toliko širom Evrope. Još jedna godina u elitnom takmičenju Zvezdu bi praktično oslobodila svih dugovanja.
Treba biti realan i priznati da je u Bernu prvak Švajcarske bio bliži pobedi, uprkos tome što su izabranici Vladana Milojevića vodili. Međutim, isto tako treba biti objektivan i priznati da je Zvezda bliža eliti u ovom momentu. Pred domaćim navijačima je srušila aktuelnog šampiona Evrope, Liverpul. Zašto ne bi i Švajcarce.
Primetno je da crveno-beli iz nedelje u nedelju dižu formu i sada su na mnogo višem nivou u odnosu na dvomeč sa Suduvom. Međutim, i dalje postoji nekoliko kukoljaka u tom beogradskom žitu. Pre svega, Mirko Ivanić i Ričmond Boaći nikako nisu zaslužili da budu starteri u revanšu, i pored toga što je povremeni reprezentativac Gane bio jedan od junaka dvomeča sa Kopenhagenom.
Boaći je previše neprimetan u igri, teško ulazi u šanse i kao da mu nedostaje energije. Krajnje je vreme za “disciplinski odmor”. Pogotovo jer Tomane pokazuje da je željan minutaže. Čim je ušao u Bernu, podigao je nivo Zvezdine igre.
“Delije” će veliku pažnju posvetiti i Mateu Garsiji. Najskuplje pojačanje našeg šampiona u ovom prelaznom roku je pokazalo u Bernu da poseduje kvalitet. Iako je 22-godišnji Argentinac odradio tek nekoliko treninga sa novom ekipom, postigao je gol i nagovestio da može da bude ozbiljno pojačanje.
Za Zvezdu je loša stvar to što će za revanš potpuno biti spreman iskusni francuski internacionalac Giljem Oro. On je u Bernu zaigrao sa klupe u finišu iz jedanaesterca i savladao Milana Borjana za 2:2. Iskusni Francuz nije igrao u subotu u domaćem šampionatu kada je šampion Švajcarske lako pobedio Cirih na domaćem terenu sa 4:0. Nekadašnji srpski reprezentativac Miralem Sulejamni i dalje je van stroja za Jang Bojs zbog povrede.

The post Rat za 15.250.000 evra – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.