Marakana ponovo dobila evropski izgled

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marakana ponovo dobila evropski izgled

Pred utakmicu godine, stadion “Rajko Mitić” dobio je izgled kakav je poslednji put do sada imao 11. decembra prošle godine u meču protiv Pari Sen Žermena. Prema propozicijama UEFA, plej-of runda ima “težinu” meča Lige šampiona, pa će na terenu i oko njega da se nađu obeležja elitnog takmičenja.
Kvota naše kladionice za pobedu Crvene zvezde u meču protiv Jang Bojsa je 2.50.
Na klupama >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je osvanuo logo Lige šampiona, a na gostujućoj i grb švajcarskog tima. Oko borilišta će takođe sve biti u znaku takmičenja koje donosi milione evra.
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Takođe, prvi put u istoriji beogradskog kluba, na stadionu Crvene zvezde biće instalirana video tehnologija. VAR, međutim neće biti u nekoj prostorija stadiona, već u dva vozila parkirana pored južne tribine.

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Uoči početka duela, na centru će da se nađe čuvena mušema. Navijači Crvene zvezde nadaju se da će je videti još tri puta.

The post Marakana ponovo dobila evropski izgled appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VAR sudije u reportažnim kolima

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019, 07:40

Nosilac TV prava - Arena sport, obezbedio je prenos sa 15 kamera, dok će ona 16. biti mobilna i pratiće glavnog arbitra pored televizora koji će biti postavljen iza klupe za delegata ispod zapadne tribine VAR sistem je od ove sezone uveden i u mečevima plej-ofa za Ligu šampiona,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.