Radonjić već u Marseju, sutra promocija

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić već u Marseju, sutra promocija

Mladi fudbaler Crvene zvezde sutra zvanično postaje fudbaler Marseja.

Momak koji je jedan od najzaslužnijih za plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona, Nemanja Radonjić, već je dogovorio svoj transfer u Marsej, a kao što smo pisali, sve će se desiti nakon poslednje utakmice Crvene zvezde u kvalifikacijama.

Mladi Nišlija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već u Marseju, a sutra bi trebalo da bude predstavljen u gradu na jugu Francuske.

Obeštećenje za njega iznosi 12 miliona evra, uz potencijalnih 2 miliona za bonuse.

Njegov poslednji meč za Crvenu zvezdu bio je i jedan od najvažnijih mečeva u novijoj istoriji našeg najtrofejnijeg kluba.

Potpisaće ugovor koji će trajati sve do 2023. godine sa Marsejom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radonjić zvanično u Marseju, ugovor na pet godina

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Nemanja Radonjić je zvanično postao fudbaler Olimpika iz Marseja dan nakon što je sa Crvenom zvezdom izborio istorijski plasman u Ligu šampiona...Olimpik iz Marseja je izdao saopštenje u kom je potvrdio da je Nemanja Radonjić i zvanično novi fudbaler tog francuskog kluba. On će potpisati petogodišnji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.