Radonjić zvanično u Marseju, ugovor na pet godina

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić zvanično u Marseju, ugovor na pet godina

Nemanja Radonjić je zvanično postao fudbaler Olimpika iz Marseja dan nakon što je sa Crvenom zvezdom izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.

Olimpik iz Marseja je izdao saopštenje u kom je potvrdio da je Nemanja Radonjić i zvanično novi fudbaler tog francuskog kluba. On će potpisati petogodišnji ugovor sa ovim timom, a zvanična prezentacija novog igrača je zakazana za petak ujutru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
- Mercato -

➡️ OFFICIEL : Nemanja Radonjic est Olympien, il sera présenté à la presse demain matin à partir de 9h30 pic.twitter.com/zNY5bXGjVC

Marsej je Radonjića platio 12 miliona evra, a uz njega je doveden Kevin Strotman, Duje Ćaleta-Car i Džordan Amavi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nova "sedmica" Marseja: Nemanja Radonjić!

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

Ušao je sa Zvezdom u Ligu šampiona, pa definitivno predstavljen kao novi fudbaler francuskog velikana...Foto: Twitter/OM_Officiel..U sredu je sa Crvenom zvezdom izborio plasman u Ligu šampiona, a dan kasnije je predstavljen kao novi igrač Olimpik Marseja...Dok su se njegovi saigrači pripremali za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.