Radonjić pravi čudo sa onim što ima! Zvezda igra s najviše srca, s nožem u zubima

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić pravi čudo sa onim što ima! Zvezda igra s najviše srca, s nožem u zubima

Andrea Menegin, sin čuvenog Dina Menegina, danas komentator Evrolige i Fox Sportsa, dao je intervju za italijanske medije u kom je govorio o Evroligi, a posebno je stavio akcenat na Zvezdu i Bamberg

Andrea Menegin nikada nije uspeo da ostvari karijeru poput svog slavnog oca, ali je imao nekoliko velikih uspeha poput osvajanja Evropskog prvenstva 1999. godine. Sada radi kao komentator Evrolige i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fox Sportsa, a u razgovoru dotakao se aktuelne sezone u najjačem evropskom takmičenju.

Najjači utisak na njega ostavili su Crvena zvezda i Brose Bamberg.

"CSKA, Real Madrid i Olimpijakos su potvrda kvaliteta, a polu-razočaranje je za mene Fenerbahče. Mogu da kažem da Zvezda i Bamberg sa Radonjićem i Trinkijerijem prave čudo sa onim čim raspolažu i možda su Nemci najbolja ekipa za gledanje. Igraju srcem, dobro se brane, i igraju organizovano i u odbrani i u napadu, iako možda nisu talentovani kao ostale ekipe. Videti ih ispred drugih, uprkos nesrećnim porazima i porazima zbog sudijskih odluka je veoma lepo".

Imao je Menegin lepe reči i za igru CSKA, nahvalio je Luku Dončića, a Zvezdu je opisao kao ratnički tim.

"Rekao bih da je Crvena zvezda manje talentovan tim od ostalih, ali to ekipa koja igra sa najviše srca, sa nožem u zubima", jasno je opisao Menegin šta misli o ekipi koja zaista čini čuda ove sezone.

Crveno-beli posle 17 odigranih kola imaju skor od devet pobeda i osam poraza i nalaze se na sedmoj poziciji na tabeli.

Zaista, s nožem u zubima...

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imao je godinu dana kad nam je njegov otac naneo najveće fudbalsko poniženje, sada igra za Ajaks! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017

Džastin Klajvert, sin legendarnog napadača Holandije Patrika, debiotvao je za Ajaks u seniorskom pogonu prošlog vikenda...Krilni igrač je odigrao protiv Cvolea u pobedi sa 3:1, na terenu je proveo 38 minuta, a mnogi se nadaju da će nadmašiti slavnog oca. Rodio se 1999, godinu dana pre najvećeg...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.