Legenda košarke nahvalila Zvezdu kao malo ko: Crveno-beli igraju sa noževima u zubima!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda košarke nahvalila Zvezdu kao malo ko: Crveno-beli igraju sa noževima u zubima!

Andrea Menegin, čuveni italijanski košarkaš koji je karijeru završio 2007. godine, opisao je na slikovit način igru Crvene zvezde.

Čovek koji je vodio Italiju do zlata na Eurobasketu 1999. godine sada radi kao konsultant Foks sporta, a posebno ga je zadivila igra ekipe Dejana Radonjića.

- Crvena zvezda je možda manje talentovan tim od ostalih, ali ima ekipu koja igra sa najviše srca, sa nožem u zubima - rekao je Menegin, koji se divi i sunarodniku Andrei >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Trinkijeriju, treneru Bamberga.

- Zvezda i Bamberg prave čudo sa onim čime raspolažu, možda je nemačka ekipa i najbolja za gledanje. Igraju srcem, brane se dobro, spektakularno su organizovani u oba pravca, možda samo nisu talentovani kao drugi. Videti ih ispred ostalih uprkos nesrećnim porazima i sudijskim greškama je veoma lepa stvar - naveo je u opširnoj analizi Menegin.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zvezda igra sa nožem u zubima"

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2017

Odlični rezultati Crvene zvezde u Evroligi očarali su brojne košarkaške stručnjake i pozvaoce "kraljice igara". Među njima je i Andrea Menegin, sin legendarnog Dina Menegina i nekadašnji igrač Varezea i Fortitudo Bolonje...On trenutno radi kao komentator Evrolige i Foks Sporta pa je odlično...

Nastavak na Vesti-online.com...

NIMALO LAKO: Crvena zvezda kreće na put po Evropi dugačak 8.116 kilometara…

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 12:21

Crvenu zvezdu narednih sedam dana čeka put dugačak 8.116 kilometara, mada je to treći put ove sezone, pa se može reći da su se crveno-beli već malo navikli.. . Zbogom Beograde. Vidimo se usput narednih sedam dana. Košarkaši Crvene zvezde kreću na novo ‘putašenstvije’ koje vodi od Tel Aviva...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.