Radonjić: A pitali su me posle finala šta ćemo sa Marjanovićem...Znao sam da će da proradi!

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: A pitali su me posle finala šta ćemo sa Marjanovićem...Znao sam da će da proradi!

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić je bio veoma srećan posle pobede njegovih izabranika nad Valensijom. Naglasio je crnogorski stručnjak posebno udeo odbrane u velikom trijumfu.

- Odigrali smo odličan meč, gradili smo rezultat, u svakom trenutku znali šta hoćemo, Valensija je bila u jednom intervalu na malom broju koševa, to je bio pokazatelj naše odbrane i veliko je zadovoljstvo zbog pobede nad takvim rivalima - rekao je Radonić.

Pobeda nad direktnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << konkurentom za borbu ka Top 16 ima poseban značaj.

- Posle prošle nedelje koja je bila teška, očekivalo se da će tim izgledati drugačije od prvog do poslednjeg dana. Znali smo da je Valensija odlična, da kažnjava pad koncentracije, imaju jako dobar potencijal, igrače koji mogu da daju veliki broj poena, atipičnim centrima, mislili smo da će to biti posebno opterećenje. Napravili smo dobar ambijent sa željom da protiv ovakvog protivnika pružimo otpor na njihovu igru i mi krenemo da realizujemo šta smo zacrtali, da diktiramo dešavanja na terenu.

Markus Vilijams i Boban Marjanović funkcionišu odlično, ali se još čeka Čarls Dženkins.

- Čini mi se da ima još igrača osim Bobija koji su otišli napred, da ne treba praviti posebnu analizu, ima ih i zadovoljstvo je što je to tako. Bilo je i za očekivati, posle finala sam dobio pitanje šta ćemo sa Bobijem i bio sam 100 odsto siguran da će Bobi izgledati bolje ove sezone. Dženkins je pre nekoliko dana u Zadru igrao dobro, danas jednostvno je moj osećaj bio da se stvari izdešavaju ovako. Krize nema jer je prvenstvo tek počelo, kriza može da bude u maju, ne ranije.

Upozorava trener Zvezde i na moguće oscilacije u nastavku.

- Zadovoljstvo je prisutno zbog načina na koji smo to ostvarili, zbog igre i kako smo svih 40 minuta igrali, ali ne treba opterećivati se nečim što je normalna stvar. Ne treba stavljati omču za vrat u mesecu koji je objektivno nebitan. Trudićemo se da bude odlično, ovaj meč je bio odličan, biće oscilacija i loših igara i ne treba praviti dramu, treba sa time da se nosimo. Postoji potreba da se posle svaka tri dana pravi novi ambijent i potreba da se stvari dešavaju na loš način - podvukao je Radonjić.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.