REKORDNO: TV Arena sport priprema OSAM sati programa za meč Crvene zvezde i Liverpula

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORDNO: TV Arena sport priprema OSAM sati programa za meč Crvene zvezde i Liverpula

Sve je spremno za spektakl na „Marakani“.

Crvena zvezda u utorak, šestog novembra, dočekuje Liverpul (18.55 časova) u četvrtom kolu C grupe Lige šampiona, a meč sa stadiona „Rajko Mitić“ direktno će preonositi TV Arena sport. Ova televizija pripremila je program bogatog sadržaja u trajanju od osam sati.

Od 14 časova TV Arena sport će prenositi duel omladinske Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između srpskog i engleskog kluba koji se igra na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu. Komentator će biti Goran Svilar. Pre početka meča gledaoci će moći da poslušaju izjave trener omladinaca Crvene zvezde Bratsilava Živkovića, kapitena Dejana Joveljića i direktora omladinske škole crveno-belih Dragana Mladenovića.

Od 16.30 časova program će biti posvećen utakmici seniorskih klubova. Prvo će biti emitovan intervju sa Draganom Džajićem koji je radio Miloš Milićević. Sat kasnije biće emitovan „Vremeplov“ posvećen utakmici odigranoj takođe šestog novembra, ali 1973. godine, u kojoj je Zvezda savladala Liverpul sa 2:1.

Arena sport će zatim početi sa uživo uključenjima i izjavama sa terena i iz studija. Očekuju se izjave velikog broja poznatih ličnosti, a meč će analizirati i najaviti eminentni sportski radnici iz Srbije i Engleske. Biće ispraćeni i dolazak ekipa na stadion, slikanje svlačionica, zagrevanje fudbalera...

Uoči meča gledaoci TV Arena Sport će moći da vide i izjave trenera Vladana Milojevića i Jirgena Klopa, predstavljanje glavnog sudije, kao i izjave aktera.

Po završetku prenosa utakmice ponovo se očekuju izjave fudbalera, kao i prenos konferencije za medije, plus utisci gostiju u studiju.

Marketing sektor TV Arena sport organizuje u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija i Domom kulture „Studentski grad“ gledanje utakmice između Crvene zvezde i Liverpula na letnjoj sceni „Studenjaka“. Očekuje se oko 2.000 posetilaca.

Tokom trajanja prenosa kompanija Telekom Srbija organizovaće nagradnu igru i dosta zanimljivog sadržaja. Reporter TV Arena sport Filip Veselinović nalaziće se na licu mesta i uključivati se direktno u program kako bi preneo zanimljivosti sa „terena“.

Program u „Studenjaku“ počeće sat pre početka meča, oko 18 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLOP POTVRDIO: Liverpul bez dve ZVEZDE u Beogradu! Šaćirijev STATUS se naglo PROMENIO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018

Meč na stadionu "Rajko Mitić" igra se 6. novembra...Fudbalere Liverpula u narednom kolu Premijer lige čeka veliki derbi protiv Arsenala. Redsi su, uz Mančester siti jedina neporažena ekipa, dok su Tobdžije posle dva startna neuspeha, nanizali sedam pobeda i remi...NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.