RADONJIĆ PRED UNIKS OSTAVLJA IGRAČA U BEOGRADU: Imamo određenih problema

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 14:12

RADONJIĆ PRED UNIKS OSTAVLJA IGRAČA U BEOGRADU: Imamo određenih problema

Crveno-beli igraju sutra od 17 časova u Kazanju.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 17 časova u Kazanju gostuju ekipi UNIKS-a u okviru 26. kola Evrolige. Krajem novembra je UNIKS u prvom meču u Beogradu ostvario ubedljivu pobedu 98:78, a trener crvenobelih Dejan Radonjić ističe da je pred njegovom ekipom težak meč.

 - Treba reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se radi o izuzetno kvalitetnom protivniku, koji nije samo u meču protiv nas to pokazao. U dobroj su formi. Pobedili su Žalgiris u Kaunasu, CSKA u Moskvi. Imaju puno kvaliteta, individualno su izuzetno jaki. Atletski su jako dobar tim. Čeka nas težak zadatak. U situaciji u kojoj mi jesmo, zbog svih ovih dešavanja u januaru, treniranja, netreniranja. Raspored je izuzetno težak i nastavlja se duelom protiv Uniksa - rekao je Radonjić koji se i dalje suočava sa kadrovskim problemima posle zaraze koronom u januaru. - Cirbes neće ići sa nama. Nadam se da će sledeće nedelje početi sa treninzima. Imamo određenih problema kao posledica svega ovoga što je bilo. Zbog te pauze, preduge u ovom delu sezone. Bez boravka u sali za ogroman broj igrača. Specifičan vid rada, raspored. Ovih dana je bilo evidentno da vidimo posledice svega toga. Videćemo sutra kakva je situacija. Ono što je značajno, nema ozbiljnijih stvari, ali da imamo problema – imamo.

UNIKS je trenutno na sedmoj poziciji na tabeli i u dobroj je prilici da se bori za plasman u Top 8. Ekipa Velimira Peraovića imala je uspona i padova od početka sezone, ali se čini da su sada uspeli da se stabilizuju.

 - U mnogim utakmicama su pokazali ogroman potencijal napadački, kvalitet generalno. Atletski su veoma dobri, u oba pravca su izuzetni. Te ambicije koje su najavili, plasman u Top 8, omogućili bi sebi ponovo igranje u Evroligi. Mi ćemo pokušati da odigramo dobar meč. Znamo da nas čeka težak zadatak. Znamo da nismo u najboljem stanju - ističe Radonjić za kojeg uopte nije tema evntualna borba Zvezde za Top 8. - Ja sad razmišljam o stvarima koje su prisutne trenutno. Prošli put sam vam rekao slično, a kao što vidite, potpuno je jasno i zašto tako pričam. Jednostavno je to naša realnost.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radonjić pred Uniks: Čeka nas težak zadatak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je njegov tim čeka težak meč protiv Uniksa u Evroligi...Zvezda sutra od 17 sati gostuju u Uniksu u Kazanju u 26. kolu Evrolige...Ruski tim trenutno je sedmi na tabeli sa skorom 13-10, dok je beogradski tim na učinku osam pobeda i 14 poraza..."Radi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.